Hotel Egger Hinterglemm

Hotel Egger Saalbach Hinterglemm
Hotel Egger Saalbach Hinterglemm

Hotel Egger is een vier sterren hotel op een geweldige locatie! Dit hotel ligt zeer centraal, direct aan te piste en op enkele meters van de dichtstbijzijnde gondelbaan.

Hotel Egger heeft een fantastische locatie

Dat betekent dat u kunt skiën tot aan de deur en ook op uw ski’s vanaf het hotel direct de lift bereikt. Het centrum van Hinterglemm ligt tevens op slechts een paar meter lopen. Toch ligt het hotel ietsje hoger, waardoor het tevens een prachtig uitzicht biedt.

Wellness Hotel Egger

Hotel Egger biedt u als gast niet alleen een perfecte basis voor een actieve vakantie in de bergen, maar ook komt u toe aan de nodige ontspanning. Buiten zijn drie zwembaden, waarvan één speciaal gericht is op kinderen. Binnen vindt u eveneens een zwembad en kinderbad. Verder is er in de hotel eigen wellness-oase een saunalandschap met een sanarium, sauna, infrarood cabine, stoombad, aroma grot en een Kneipp bad. Massages en wellness behandelingen zijn tevens te reserveren.

Kinderen

Hotel Egger richt zich ook op haar allerkleinste gasten. Het hotel biedt een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen vanaf 3 jaar. Daarbij zijn verschillende ruimtes speciaal voor kinderen ingericht, is er een kinderopvang en een animatieteam. Baby’s en kinderen tot drie jaar worden tevens liefdevol opgevangen en vermaakt zodat de ouders de mogelijkheid hebben om tijd voor twee in te plannen. Naast de animatie kunnen de kinderen  zich ook uitleven in het zwembad en hebben de kleintjes ook op vooraf bepaalde momenten toegang tot de wellness.

5 tot 7 gangen keuzemenu

Hotel Egger verwent haar gasten met een hoogstaande nationale en interantionale keuken. Dagelijks kunt u deelnemen aan het 5- tot 7- gangen keuzemenu.

Kamers en appartementen

Het hotel biedt een ruime verscheidenheid aan kamertypes. Daarbij zijn diverse ruimtes met een balkon of met een terras uitegevoerd. Voor families zijn er speciale familie appartementen, familiekamers, familiesuites of twee aparte kamers die met elkaar verbonden kunnen worden.