Hotel Residenz Hochalm

Hotel Residenz Hochalm
Hotel Residenz Hochalm

Het vier sterren hotel Residenz Hochalm ligt op een rustige locatie direct aan de zonnige pistes van de Hochalm. De Skilift gaat direct langs het hotel. Vanuit Residenz Hochalm stapt u dus direct op de ski’s en heeft u toegang tot het zeer grote skicircus Saalbach-Hinterglemm.

Hotel Residenz Hochalm

Hotel Residenz Hochalm is een vier sterren alpine hotel op een rustige locatie net buiten Hinterglemm. Het hotel ligt direct aan de piste en direct aan de skilift van de Hochalm en de Zwölfer Nord. Residenz Hochalm is uitgerust met moderne kamers, een wellness ruimte, restaurant en een bar. Eigenlijk biedt dit hotel dus alles van u op een actieve en ontspannen vakantie zou wensen.

Moderne kamers

De kamers van Hotel Hochalm zijn in een strakke alpinestijl opgetrokken met warme kleurelementen  en een luxe uitstraling. Residenz Hochalm biedt diverse kamers en suites voor reisgezelschappen van 1 tot 6 personen op een kamer.

Restaurant & Bar

In het moderne restaurant kunt u genieten van hoogstaande traditionele gerechten die met liefde worden bereid met de beste regionale producten. Culinair genieten staat hoog in het vaandel. Na een gezond en vitaal ontbijt bent u klaar om de bergen te gaan verkennen. In de middag kunt u nog even terugkeren voor de Nachmittagsjause en ’s avonds geniet u van een 4 of 5 gangen menu.

Heeft u na het eten nog energie over en zin in een lekker speciaal drankje? Begeef u dan naar de gezellige hotelbar en lounge. Een plek voor gezelligheid en ontspanning onder het genot van een goed glas wijn, een bijzondere cocktail of speciale likeuren.

Wellness

Goed ontspannen kunt u in de de Spa van het hotel. Deze is voorzien van een Finse sauna, infrarood cabine, sanarium, een rustruimte en een zonneterras

 

 

Geef een reactie