Hotel Wiesergut Hinterglemm

Wiesergut Hotel Hinterglemm
Wiesergut Hotel Hinterglemm

Hotel Wiesergut is een luxe boutique hotel aan de rand van Hinterglemm, direct aan de piste van de Zwölferkogel. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum en op enkele minuten van de Skilift. Skiëen doet u echter tot de deur van het hotel.

Hotel Wiesergut in Hinterglemm

Hotel Wiesergut is een modern designhotel met een oog voor kwaliteit. De gebruikte materialen zijn alle gericht op een pure/natuurlijk uitstraling en lange levensduur. Door de heerlijke rustige ligging is hotel Wiesergut dan ook een plek waar u kunt ontspannen.

Luxe Suites

Het hotel biedt alleen suites aan. Deze ruime suites van zijn ingericht veel pure en natuurlijke elementen en ademen een zeer luxe sfeer uit. Alle verblijven zijn voorzien van een balkon of terras.

Wellness in het hotel

Hotel Wiesergut biedt een wellnessruimte met diverse sauna’s, rustruimte, personal SPA en een zwembad. Daarbij zijn diverse massages en andere lichaamsbehandelingen te boeken.

Slow Food

In Hotel Wiesergut in Hinterglemm draait alles om het pure genieten. In het sfeervolle restaurant voeren zij  het SLOW FOOD principe waarbij getracht wordt de originele keuken te behouden en tijd te nemen voor het echte koken met specerijen, gewassen en producten uit de regio.

Hotelbar & Après ski

Voor gezelligheid, een goed glas wijn, mixdranken of luxe koffie of thee bent u van harte welkom in de hotelbar. Daar u vanaf de piste direct de accommodatie bereikt kunt u hier ook terecht voor de aprés-ski